Mimar Sinan İlkokulu

WEB https://msi.meb.k12.tr
Adres : Birlik Mahallesi Yıldırım Sokak No7 Çaydamar Merkez/ZONGULDAK
VİZYON : Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmek.
MİSYON : Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Atatürk İlke Ve İnkılâplarına bağlı, Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, milli ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tekli
Saatler : 08.50 14.40
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer - Doğalgaz
Servis : Taşımalı Eğitim kapsamında olan okulumuza öğrencilerimizin bir kısım Taşımalı servisler ile şehir merkezinde ikamet eden öğrencilerimiz de özel servisler ile okula ulaşabilmektedir.
Ulaşım : Şehir içi dolmuşları ile
Yerleşim Yeri : Birlik Mahallesi Merkez - ZONGULDAK
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 1 Km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :